HAKKIMIZDA SÖYLENENLER..

MÜŞTERİLERİMİZİN HAKKIMIZDA GÖRÜŞLERİ

YAPTIKLARI İŞİ SEVİYORLAR

Murat H. – Antalya: İşlerini severek yaptıkları çok belli, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla bizleri her zaman memnun etmeyi başarıyorlar. Kaliteleri ve fason üretimde sundukları esneklik sayesinde işimizi güvenle yürütüyoruz. İşbirliğimizi sürdürmekten mutluluk duyuyoruz.

İŞ SÜREÇLERİMİZ HAKKINDA

Nazlı K. – Bursa: “Silky Glows ipek keseleri ile tanıştıktan sonra başka bir tedarikçiye geçmek istemedim. Kaliteli malzemelerden üretilen keseler, hem dayanıklı hem de şık. Ayrıca, fason üretimdeki hızlı yanıtları ve işbirliği ruhu işimizi kolaylaştırıyor. Teşekkürler Silky Glows.

SİLKY GLOWS HAKKINDA

Silky Glows doğal materyalleri bir harmoni ile işliyor..

Cilt güzelleştirici doğal ürünlerin başında gelen banyo-hamam keseleri, kadim uygarlıklardan günümüze miras kalmıştır. Türk hamam kültüründe de çok önemli bir yeri olan keselenmenin  sağlığa çokça faydası bulunmaktadır. 

İpek kese ile bir taraftan sahip olduğunuz doğal güzelliği keşfederken diğer taraftan sericin proteininin cildinizi ayrıca güzelleştirmesi büyük bir hediye. Silky Glows olarak ürettiğimiz özel tasarım ipek kese modelleri uzun yıllardır beğenilerek kullanılan peeling ürünlerinin başında gelmektedir. İpek ağırlıklı olmak üzere pek çok doğal materyal ile yüksek kaliteli peeling ürünleri üretmekte, koşulsuz müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız. Ürünlerimiz bu anlayışla 6 kıtaya ve 80’in üzerinde ülkeye ihraç edilmektedir.

İpeğin teninize verdiği keyfi yaşamınızın her alanında hissetmeniz dileğiyle..

GENEL MÜDÜRÜMÜZÜN MESAJI

Zarafetin İpekle Buluştuğu Yolculuk:

Doğal Güzelliğin Ritüel Materyalleriyle Tanışın

Sevgili Dostlar,
Sizi, doğal güzelliğin ve zarafetin büyüleyici dünyasına davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz.
Şirketimiz, doğanın en nadide armağanlarını kullanarak, banyo deneyiminizi sıradanlıktan uzaklaştırmayı hedefliyor. İpeğin yumuşak dokunuşunu ve doğal ürünlerin canlandırıcı etkisini bir araya getirerek, sizlere benzersiz ritüel materyalleri sunuyoruz. Ancak bu yolculukta asıl değer kattığımız nokta, sizinle olan bağımızdır.
Sizlerin desteği ve geri bildirimleri, bizi daha da ileriye taşıyan itici bir güçtür. Her yorum, her öneri, bizim için birer hazine niteliğindedir. Yolculuğumuzda sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gelecekte, daha da fazla yenilik ve sürprizlerle karşınıza çıkmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.
Güzelliklerde buluşalım..
Sevgiyle..

TASARIM VE ÜRETİMİN

HER AŞAMASI ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ

2013
KURULUŞ YILI
10.000+
MUTLU MÜŞTERİLER
195
KURUMSAL MÜŞTERİLERİMİZ
6
TAKIM ÜYESİ
1068
TAMAMLANAN PROJE
%100
BAŞARI

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.